Frigårdin Luomutila

Tilamyynti

Myymme tuoretta satoa suoraan tilalta ennakkotilauksesta. Ilmoitamme kulloinkin saatavilla olevista tuotteistamme Ajankohtaista-osiossa etusivulla ja Facebook-sivuillamme. Varmista aina myös tuotteiden saatavuus etukäteen puhelimitse soittamalla tai viestillä.

Teethän tilauksesi hyvissä ajoin, mielellään jo edellisenä päivänä. Tilauksen voit tehdä soittamalla numeroon 040 508 5292.

Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti sekä MobilePay (31199, Tmi Pekka Lamppu).

Tervetuloa tilalle!


REKO lähiruokarengas

Myymme tuotteitamme Ikaalisten, Hämeenkyrön, Ylöjärven ja Tampereen Tammelantorin REKOissa.

REKO on lähiruoan myynti- ja jakelumalli, jossa voit tilata ruokaa suoraan tuottajilta ilman välikäsiä. REKO-renkaiden periaatteisiin kuuluu, että tuotteet ovat lähiruokaa ja eettisesti tuotettuja. REKO-malli tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden tuntea tuottajansa ja nauttia tuoreesta, lähellä tuotetusta ravinnosta. REKO-mallin avulla voidaan myös vähentää ruokahävikkiä ja pienentää ruoan kuljetuksista aiheutuvia päästöjä.

REKO-renkaat toimivat Facebookissa suljettuina ryhminä, joissa tilaukset ja toimitukset sovitaan. Liity itsellesi sopivaan ryhmään täällä:

Ikaalinen
Hämeenkyrö
Ylöjärvi
Tammelantori


Tervetuloa mukaan REKOon!


Hinnasto

Marjojen, kasvisten ja juuresten hinnat vaihtelevat satokauden ja saatavuuden mukaan. Voit tiedustella ajantasaiset hinnat numerosta 040 508 5292. Myymme myös II-luokan tuotteita edullisempaan hintaan ruokahävikin vähentämiseksi.